top of page
GettyImages-1272319404_ravid.jpg

Er du klar?

Herunder kan du læse mere om, hvad mine skræddersyede personlige forløb består af, og hvordan vi arbejder sammen om at skabe din længerevarende transformation.

Skræddersyet personligt forløb

Når du kommer til mig er du klar til at investere i dig selv og tage det kvantespring, der skal til for, at du kommer fremad i din udvikling. Du er motiveret for at finde ud af hvem du er og bruge det aktivt til at skabe det liv du drømmer om. 

Et skræddersyet personligt forløb sammen med mig består af minimum 10 sessioner og kan sammensættes på flere måder. Det kan vare over 3, 6 eller 9 måneder, hvor vi tilpasser det til dine behov og de mål, du sætter for dig selv. Det grundlæggende er, at du er klar til at gå ind i din udvikling og gøre det til en permanent forandring, som du tager med dig resten af livet. Der er ingen quick fixes, men jeg ved, at du kan.

Er du klar til at skabe en længerevarende transformation?

Du kan ringe til mig lige nu på +45 2622 3782, så tager vi en afklarende snak og finder ud af om det er os der skal samarbejde om din rejse. Du kan også skrive til mig lige her, så ringer jeg til dig.

Forløbet består blandt andet af disse elementer:

#1

Vi går dybere ind i hvem du er inderst inde. Hvor vil du gerne hen? Du har en drøm, men måske er der noget, der forhindrer dig i at nå den. Sammen finder vi frem til din type, og sporer os ind på, hvad det er, der holder dig tilbage fra at leve det liv, du gerne vil leve. Herfra kan vi nå frem til dine mål og din motivation for at nå dertil.

#2

Vi får blotlagt de historier du fortæller dig selv og som er med til at gøre at du ikke når de mål du gerne vil. Det er på tide at gøre op med de fortællinger og skabe nogle nye. Tiden er til det!

#3

Vi kigger på din livsstil og får skabt en struktur, der giver overskud, plads til prioritering og energi til at rette imod dine mål og drømme. Vi bliver tydeligere på, hvad der skal til, for at du bliver glad, får mere energi, og kommer til at elsker dig selv.

Måske synes du ikke om det, du ser i spejlet? Din sundhed handler ikke kun om vægt, hvilken mad du spiser eller om du dyrker masser af motion. Det handler om hele dig! Når du er glad, mærker din krops signaler og handler derefter, vil det, du ser i spejlet, også ændre sig. 

Når vi snakker sammen vil jeg spørge ind til, hvordan du:

Sover

Spiser

Tænker om dig selv

Bruger din fritid

Holder dig i gang

Du fortjener at elske hele den, du er. Hele tiden!

#4

Vi arbejder med at finde struktur og prioritering i din dagligdag, så der bliver plads til overskud og energi. Måske har du svært ved at få styr på din dagligdag og bruge din energi på den bedst mulige måde, men er ikke helt klar over, hvordan du skal få styr på det. Vi bliver tydeligere på, hvad der motiverer dig og betyder noget for dig, så du kan bruge din tid rigtigt og effektivt og samtidig generere mere energi til det, der gør dig lykkelig.

#5

Vi bygger den værktøjskasse, der skal til for at du kan opretholde din transformation og blive ved med at nå de mål, du sætter for dig selv.

"Et forløb sammen med mig består af minimum 10 sessioner og kan sammensættes på flere måder. Det kan forløbe over 3, 6 eller 9 måneder, hvor vi tilpasser det til dine behov og de mål, du sætter for dig selv. Det grundlæggende er, at du er klar til at gå ind i din udvikling og gøre det til en permanent forandring, som du tager med dig resten af livet."

Forestil dig at du efter forløbet:

  • Er mere tydelig på, hvem du er og hvad du står for.

  • Er tydelig omkring dine grænser og kan udtale dem klart og tydeligt.

  • Har en værktøjskasse, du kan bruge til at skabe en hverdag, der giver mening for dig.

  • Har skabt plads til overskud, prioritering og energi i din hverdag, som gør det muligt for at nå dine mål.

  • Er tydelig omkring, hvad der gør dig glad og giver dig energi og udlever det dagligt.

  • Har strukturen til at skabe den livsstil, der giver dig energi og overskud.

Lyder det godt?
Det kan vi skabe sammen!
ER DU KLAR?

Kontakt mig direkte ved at skrive til mig i formularen lige herunder eller ring til mig på +45 2622 3782. Så finder vi ud af, hvad det er du har brug for, og om vi to skal arbejde sammen om det. Du kan også booke en afklarende snak med mig lige her.

Kontakt
bottom of page