top of page

Min mission

At finde information om sundhed og gode råd til, hvordan du kan leve dit liv er så let som ingenting i dag. Du kan finde den ene liste efter den anden, som giver dig alle svarene. Men det kan være svært at navigere i, hvilken information du rent faktisk kan bruge til noget.

Det vil jeg gerne hjælpe med at gøre tydeligere. Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde din vej, så du kan gøre de ting, der skal til for, at du kan leve dit liv - stærk og sund.

Min Integritet

Jeg samler information, som jeg synes giver mening i min egen rejse til et sundt og godt liv. Jeg henviser til de steder, hvor jeg finder information, og tilføjer kun links til produkter, de steder, hvor jeg tror på, at det skaber værdi for dig og din rejse.

Hvis du vælger at købe noget igennem et af de links jeg har her på siden, kan det være at jeg tjener lidt provision på det. Jeg kan ikke tage ansvaret for, hvad du vælger at købe, da det er dit eget valg.

Rettigheder og Ansvar

Alle rettigheder til kurser, workshops, events, produkter, videoer og indhold tilhører Mette Wraae. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt.

 

Online forløb, e-bøger, workshops, guides og øvrige produkter kan ikke træde i stedet for almindelig lægebehandling, medicin eller sygdomsbehandling og foregår altid 100% på eget ansvar.

Konsulter altid din egen læge inden påbegyndelse af kosttilskud og kostomlægning samt opstart af nyt trænings-, udrensnings- eller livtsstilsprogram.

Mette Wraae tager hverken medicinsk, lægeligt eller juridisk ansvar for komplikationer eller bivirkninger opstået som følge af , eller direkte som følge af, brugen af vejledninger og anbefalinger til livsstil, kost, kosttilskud, urter, træningsformer mv i produkterne.

Og husk, dit liv, din krop og din sundhed er dit ansvar og dit eventyr!

bottom of page