top of page

Al udvikling starter Med dig

For nogen vil det udsagn virke provokerende - og det er selvsagt min mening at få dig til at tænke over, hvordan det påvirker dig. Du er den eneste, der er i kontrol over din udvikling og du vælger i hvilken retning du vil og hvordan det skal ske.

'

På denne blog kommer jeg med forslag til, hvad du kan gøre for at udvikle dig. Jeg skriver artikler om hvad du kan gøre for at være den sundeste og bedste udgave af dig selv og giver råd til, hvordan du, med bevidsthed om dig selv og den du er, kan skabe det liv, du gerne vil have.  

Alle temaerne og emnerne er nogle jeg selv kan stå inde for. Jeg sælger ikke noget for nogen og har ikke aftaler med nogen, om at de skal eksponeres. Jeg deler det, jeg selv tror på og det jeg selv bruger på min livsrejse, hvor jeg ligesom dig ønsker at være den bedste, sundeste og mest inspirerende version af mig selv. Jeg inkluderer og omtaler produkter, som jeg mener vil være brugbare for dig. Køber du noget igennem mine links, kan det være at jeg tjener en lille provision. Her kan du læse om min proces.

Artiklerne er inddelt i temaerne: 

Selvudvikling

Sundhed

Karriere

Livsstil

Mental sundhed

Så kan du let finde frem til det, du har brug for.

1
2
bottom of page